06 - 28 78 19 65

 

Referenties

 

Familie Paardekooper

Ineke is van grote steun voor onze ouders. Vader heeft steeds meer hulp nodig en kan bijvoorbeeld niet meer zelfstandig naar buiten. Doordat Ineke een paar keer per week bij hem is, ontzorgt ze moeder die hierdoor wat tijd voor zichzelf heeft. Ze neemt vader mee op pad van een cafeetje op de markt, een bezoek aan de bibliotheek, een expositie of een wandelingetje. Ze stemt daarbij heel goed af welke uitstapjes bij hem passen en kijkt naar wat wel kan in plaats van niet. Ook helpt ze onze ouders bij het doornemen van post, administratieve dingen en sommig huishoudelijk werk. Wij ervaren Ineke als heel prettig in de omgang zorgvuldig en vriendelijk. Hopelijk kan ze nog lang komen. En voor anderen; wij kunnen Ineke zeer aanbevelen!

 

Joan en Bob

Wij ervaren het als bijzonder warm, begripvol, discreet, initiatiefrijk en tevens professioneel zoals Ineke zich inzet om mijn partner en mij te ondersteunen. We zijn blij van haar hulp gebruik te mogen maken.

 

Carina

Vorig jaar heb ik via de WMO mogelijkheid gekregen tot ondersteuning en kennis gemaakt met Ineke die mij deze hulp ging bieden. Kort daarna kreeg ik een andere woning aangeboden en raakte het overzicht kwijt. Ineke heeft mij ontzettend goed geholpen en heb veel steun aan haar gehad. Zij komt één keer per week Meestal doen wij eerst iets in huis en gaan vaak ook even het dorp in. Zij voelt mij goed aan als ik niet goed in mijn vel zit en is voor mij iemand waar ik op kan leunen.

 

Riny Feijen

k ervaar de hulp van Ineke als heel fijn en heb veel steun aan haar. Zij denkt graag met mij mee en als ik het wil, pakt zij het met beide handen aan. Zij is ook zeer flexibel, mocht ik extra hulp nodig hebben voor een bepaalde tijd. Ik hoop nog lang van haar diensten gebruik te mogen maken.

 

L. van den Oever

"Wij zijn uitermate tevreden over de service die door Senioren Service De Kempen gegeven wordt. Ze zorgen voor uitstekende begeleiding en ondersteuning en dat alles met een sterk empatisch inlevingsvermogen. Van harte aanbevolen!"

 

Anoniem

Wij hebben Ineke leren kennen als een zeer betrouwbare, betrokken en warme persoonlijkheid. Mensen in hun waarde laten en respect staat bij haar hoog in het vaandel.

Ze denkt mee en is eerlijk in haar advies. Ook als ze minder leuke berichten moet brengen.

Bij Ineke is afspraak ook afspraak waardoor je de zorg met een gerust hart uit handen geeft.

Soms zie je als direct betrokkene niet direct de oplossing, het is erg fijn dat je dan met Ineke kunt klankborden. De kwaliteit van leven van onze moeder wordt hierdoor zichtbaar verrijkt.

 

Anneke van der Heijden

Via een stukje in het Eindhovens Dagblad heb ik kennis gemaakt met Ineke Mikkers van Senioren Service de Kempen.

Ineke staat kort gezegd voor vertrouwd, veilig en altijd punctueel en correct, kortom allround.

Een prettige samenwerking is met haar vanzelfsprekend!

 

Annekarien van der Leest - De Kinderen

Sinds onze moeder meer zorg en praktische ondersteuning nodig heeft, bezoekt Ineke van Senioren Service de Kempen haar een aantal keren per week.

Wij wonen ver weg van Valkenswaard en vinden het heel fijn om de zorg en aandacht te delen met Ineke en een aantal praktische zaken uit te besteden.  Nu onze vader overleden is komen er steeds meer zaken bij die wij ook aan Ineke kunnen uitbesteden. Ze staat altijd voor ons klaar en ontzorgt ons heel veel. Het geeft ons rust als we weten dat onze moeder in goede handen is en met zorg en aandacht wordt omringd.  Of het nu gaat om een wandelingetje, boodschappen doen, zorgen dat ze naar de kapper, de pedicure of de huisarts gaat,de tuin wordt onderhouden, een bezoekje aan een tuincentrum of regelmatig opzoeken in het ziekenhuis, we kunnen altijd terugvallen op Ineke. Ze is een enorme steun, is rustig, opgewekt, heeft veel geduld.  Mijn moeder kijkt uit

naar haar bezoekjes.

 

M. Rijnders

Wat ontzorgen echt betekent, ontdek je als je Ineke leert kennen. Vriendelijk, kordaat, slagvaardig en dat alles met een enorm respect voor mijn ouders. Ineke weet precies de juiste toon of voice te raken in haar benadering en geeft echt het vertrouwen dat het allemaal goed komt. Ineke is attent, positief ingesteld en pakt alles meteen aan. Het is zo fijn dat zaken gewoon geregeld zijn, en dat ik als dochter niet elke dag hoef op te letten of ik iets laat liggen. Ineke regelt zelf met mijn moeder de uren dat ze komt per week en is daarin zeer flexibel. Het is echt zorg op maat en dat is precies waar in onze situatie behoefte aan is. Gestructureerde momenten in de week waar opvang of steun beschikbaar is, zijn fijn, maar het moeilijkst is toch om als mantelzorger klaar te staan bij alle dagelijkse ad hoc dingetjes. Het is echt ideaal dat daar nu iemand voor is die dat mee opvangt. Het geeft echt heel veel lucht.

 

Godelie Smets

Met zeer adequate hulp van Ineke hebben wij halverwege dit jaar tegen alle adviezen in als familie besloten onze moeder naar huis te halen en de zorg aan huis te leveren ipv opgenomen te worden in een verzorgingstehuis ( wat haar enorm veel verdriet gaf ). Een heel aangaan en risicovol, maar vooral door de snelle en professionele hulp van Ineke en haar medewerkers hebben wij onze moeder positief zien veranderen. Ze is helemaal opgebloeid. Want wat ze nodig had buiten de persoonlijke verzorging is AANDACHT. En dat is wat het bedrijf van Ineke ten volle biedt . Er is niets teveel. Het mee boodschappen doen, naar afspraken mee gaan, een beetje het huis opgeruimd houden, visites afleggen, gewoon gezellig kletsen of puzzelen. Het is enorm breed. Het is ook ontzettend fijn iemand te hebben die het geheel mee overziet en meedenkt in alles! Bovendien is ze ontzettend flexibel. Kortom ik kan enorm dit bedrijf aanbevelen waarin niet alleen Ineke maar ook haar medewerkers alleen maar oog hebben voor de zorg voor de ouder en daarnaast heel goed met de familie communiceert om het allemaal in goede banen te leiden. Wij hadden deze situatie een half jaar geleden niet kunnen dromen en zijn Ineke enorm dankbaar.

 

Links

 

www.grannytime.nl

www.attentinhetkwadraat.nl